dilluns, 2 de juny del 2014

CURS INTENSIU D'ANGLÈS


Benvolguts companys i companyes.

Des del Col·legi de Geòlegs som perfectament conscients de que actualment les nostres possibilitats laborals passen per sortir al mon exterior a treballar. Aquest fet ens obliga a assolir un coneixement en llengües estrangers suficient en l’àmbit professional i comercial.

Per això, hem organitzat per aquest mes de juliol un curs intensiu d’anglès que, segons la vostra demanda, podria també estendre’s al francès. Les classes s’impartiran de dilluns a divendres, de 16:00h a 20:00h, a partir del dia 1 de juliol, fins a final de mes, a la seu del nostre col·legi del carrer Casp 130, edifici COACB.

S’efectuarà una prova de nivell el dia 23 de juny, a les 17:00h, per determinar el gruix d’alumnes d’un perfil similar, amb coneixements bàsics d’anglès però que no poden comunicar-se amb fluïdesa. El curs pretén assolir coneixements en: 
  • Terminologia tècnica i de construcció.
  •  Vocabulari de treball quotidià. 
  •  Expressions per relacions socials.  
  • Terminologia per presentacions i  reunions de treball. 
El curs en francès, inicialment, es planteja des d’un nivell de coneixements més bàsic però finalment sempre s’ajustarà al perfil majoritari que els alumnes demostrin en la prova de nivell. 

Els preus seran: 
350€, per col·legiats i estudiants “carnet jove” COLGEOCAT.         
500€, per a la resta d’alumnes.

Atenció! Les places són limitades. Per tant, es seguirà escrupolosament l’ordre de preinscripció i pagament de la matrícula per omplir la prova de nivell i els grups d’alumnes de màxim 12 – 15 persones.

Podeu fer la preinscripció per la prova de nivell enviant un correu amb el vostre nom, telèfon i adreça mail a info@colgeocat.org o al 93 425 06 95, indicant també el vostre interès pel curs intensiu d’anglès o de francès.   

No perdeu l’oportunitat avui de formar-vos en aquella eina que ens és imprescindible.  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada