diumenge, 25 de maig del 2014

V CURSA INTERCOL·LEGIAL


Amb l’objectiu d’unir les professions de Catalunya a través de l’esport, tretze col·legis i associacions professionals van organitzar enguany la V Cursa Intercol·legial. Un any més, va comptar amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, així com el patrocini i la col·laboració d’importants empreses. 

La cinquena edició de la cursa va  tenir lloc el passat dissabte 24 de maig amb el tret de sortida a les 9:00h del matí. El circuit de 10 quilòmetres es va habilitar a la zona de la Mar Bella de Barcelona, amb el punt d’arribada i sortida en el moll de Mestral del Port Olímpic.
L’activitat és oberta tant a col·legiats i associats dels respectius col·lectius professionals organitzadors, com a familiars i amics, amb un límit de dos acompanyants. Hi ha quatre categories masculines i femenines: infantil, júnior, sènior i veterà; i al final, com és tradició, es van sortejar regals entre tots els participants, independentment de la seva marca final.
Aquest any els inscrits en nom del Col·legi de Geòlegs de Catalunya que van participar a la cursa van ser vuit. No varen ser gaires, tot i així, van obtenir uns molt bons resultats. Volem destacar en Martí Tarragon que va fer un temps de 21’44’’, arribant 3er en la seva categoria infantil masculina de 5 quilòmetres i l’Emilio Orejudo que va fer un temps de 38’28’’ en el traçat de 10 quilòmetres, classificant-se 7è en la categoria sènior masculí.
Geòlegs esportistes, moltes felicitats !!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada