diumenge, 7 de setembre del 2014

RESULTATS DE L'ENQUESTA SOBRE EL COMPROMÍS DE PAÍS

El passat 5 de setembre es va tancar el termini de recepció de respostes de l’Enquesta sobre el Compromís de País que vàrem posar en marxa l’actual Consell de Govern del Col·legi de Geòlegs de Catalunya des del 30 de juliol. A més, es va obrir una adreça de correu participaciopais@colgeocat.org perquè se’ns pogués fer arribar les vostres reflexions al respecte.

Aquesta enquesta tenia per objecte abastar una aproximació al posicionament del col·lectiu respecte als esdeveniments que estem vivint com a país, així com i el nivell de compromís que es demana que pugui prendre el nostre col·legi professional, com a un integrant més de la societat civil.

Ha estat un exercici de participació molt interessant que, a partir dels resultats de les enquestes i les valoracions que ens heu fet arribar, reflecteix clarament el debat plural que hi ha al carrer i que, com no pot ser d’altre manera, també es trasllada a la societat que conformen els geòlegs del Col·legi de Geòlegs de Catalunya. S’obre un període de reflexió per part d’aquest Consell de Govern a partir de l’anàlisi d’aquesta iniciativa.

Sobre una població a qui es va dirigir l’enquesta de 707 persones s’han obtingut 78 respostes, per la qual cosa representa una participació del 11%. Les respostes obtingudes assoleixen valors “SI, D’ACORD” en totes 7 preguntes formulades amb percentatges que oscil·len entre  64% - 87% en funció de cada pregunta. Els resultats “NO, EN DESACORD” giren entorn 7% – 24%. 
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada